On my way

Godmorgon! Sitter för tillfället i bilen på väg ned till IKEA. Har massor som behöver inhandlas till min nya lägenhet, så det kommer förmodligen bli en lång dag idag. Speciellt med tanke på att jag knappt hinner landa hemma, innan jag ska hoppa på tåget som tar mig till Boden & Robban : )

Publishme.se är flr tillfället en pain in the ass mer än vanligt, så det här får bli ett tråkigt & bildlöst inlägg. Uppdaterar senare :)

Twilight

Så här såg jag ut när jag kommit efter en lång promenad i spöregn efter att ha varit på biofilmen Twilight the new moon. Jag, min fina kollega S bokade biobiljetter i eftermiddags, och passade på att se filmen när jag ändå slutade vid 20.00. Träffade även min Belli, Petra samt Linus inne på mitt jobb innan bion började. Biografen var fylld med Twilights ivriga människor, i alla åldrar. Haha, mys : )

Tyckte filmen dög, men inte mer än så. (Frågan är hur hatad jag kommer bli av alla Twilight fans bara för detta? haha) Även om mina kinder var ständigt konstant under filmen, så tyckte jag inte om den komiska delen mitt i filmen samt slutet - även om jag listade ut hur filmen skulle sluta i förväg.

Nu blir det sängen. Duna gott ! Later ♥



RISING GIRL


Lovestoned - Rising Girl remix

Träffade denna kiddo'n senast när vi var ute i helgen. Det är oerhört många år sedan vi umgicks nu R, speciellt med tanke på att du har flyttat ca: 65 mil härifrån, haha :b Men kan ändå inte låta bli att bli galet glad för dina framgångar. Grattis Robban! : )

Later babes ♥

091123

Bell & Em @ rexmex

Helgen har bestått av jobb till max. Twilight tar knäcken på mig, ugh ugh. Varför måste biografen ligga så nära mitt jobb för? bitterheten i mig har varit uppe i skyarna vill jag lova.

Sprang även förbi krogen Rex på lördagen med Janna, Johanna & min Bellabuz. Träffade även ac & malin ute, sjukt längesedan :) Var det bara jag som tyckte att rex gick så enormt fort? hade gärna velat ha fler timmar där, haha.

Nu: Worki . Later

Du fattas mig, John Blund.

Mi & Bellzi sum. 2009

Har inte sovit en minsta sekund denna natt. Har varit überpigg hela dagen, men nu börjar min kropp säga ifrån. Är det sant, att jag äntligen ska få träffa dig John Blund? Upp vid halv sju, baka bröd till familjen sedan en timmas pw runt stan. Passade på att fönstershoppa lite & njuta av stadens lugn. Saknar mina fina flickor Vickan & Bell. Och hoppas att Bell börjar skita guldtackor , så att hon kan följa med ut imorgon.

[Viktoria B: Hade ett missat samtal på min mobil imorse, från göteborg. Ringer det några klockor?]

091119



Lattjade mig igenom natten med diverse jobb, samtal & musik. När klockan slog 06:00 så tog jag tillfället i akt och ringde och väckte en något chockad Robin. När han 45 minuter senare skulle fara till jobbet, så tänkte jag försöka mig på att få lite sömn. Men icket! Halv åtta somnade jag och någon timme senare ringde klockan för arbete.

Är dock pigg som en liten mört idag och hade det inte varit för att tandläkaren inte ringt upp eller svarar på mina samtal så har denna dag börjat perfekt. Puss ♥

En date med kära John

Kan inte förstår att klockan är strax efter fem på morgonen, och att jag för en timma sedan ringt & lämnade ett medelande på vårdcentralens telefonsvarare angående avbokning. De lär ju undra över vilket pucko det är som ringer klockan 04:00 mitt i natten för att lämna ett jäkla medelande på deras telefonsvarare. Haha!

Med oerhört trötta ögon och en blick som vacklar, så blir det nu att krypa till kojs & invänta en date med vår allas kära vän John Blund. Och ja, jag går alltid runt med mitt headset hemma. Mest för att kunna sjunga falskt när ingen är hemma ; ] Later ♥



att presentera ett svin

Foto: Mattias Lönneborg

091118


Bjussar på en liten mongizbild innan det är dags för mig att skutta vidare till jobbet. Ha en bra kväll alla ♥

säg till viola att hon lyser

Det känns som om det är nyss jag kommit hem, men det är trots allt tre timmar sedan. Har duschat, gjort hår&ansikts mask och nu ligger jag återigen i min varma sköna säng. Har absolut inte ens en milimeters tanke på att sova.

Bilden är inför kvällens 5 timmar av fotning. Tror att bilderna blev lika grymma som vårt team ikväll, sjukligt nice ; >

möten till höger och vänster

photo : nikdesign

Ska snart göra mig i ordning för att springa på ett litet bankmöte innan jag ska middags date:a en fin vän som har varit borta på tok för länge. Tror det blir tacos, om jag själv får välja. MMM MM MM, big time!

Och ikväll blir det möte och sedan eventuellt en liten photoshoot. Later ♥

ett viktigt ont

fotograf: Camilla Blomberg

 

Dagen har i stora drag bestått av faktureringar, samtal och massor av planering. Jag jublar inte precis av glädje över vad denna dag har att erbjuda, men det är ack så viktigt!

Ska försöka få i mig någonting till middag, sedan blir det allt leverantörsspaning som står näst på tur. Later ♥


Takida @ idun ikväll

Ikväll är det Takida som står på schemat. Hoppas bara att de är lika bra live, så kommer det vara en guldkväll av dess like. Sjukt taggad !! : D Later ♥

satsumasbegär

Haha, mat går verkligen inte att fota så att det ser aptitligt ut ♥

(Eller så kanske det är val av fotograf som gör det?)

 

Idag står först lunch på min to do list, sedan blir det tvätt i massor & sedan lite städning innan R kommer i eftermiddag. Då blir det film maraton & massor av saknat mys. Och en hel del satsumas så klart ; ) mums !


jacuzzi, efterlyst & kissie

Nyss hemkommen efter 10 timmars arbete. Ska slänga mig i badet på ett tag och ha världens egotid för mig själv.
Men först blir det att bläddra igenom Kissies intervjue i VR & samtidigt kika litet på efterlyst. Hoppas bara på några intressanta fall, så att jag inte slumrar till ; )  Hörs senare om jag nu mot all förmodan inte kommer att drukna i Jacuzzin. Haha ♥

God natt=)

Fick för mig att jag skulle prova på att ha röda läppar. Absolut inte min grej, även om de ser väldigt rosa ut på bilden ; )

Nu ska jag duscha, prata med R & försöka sova. God natt alla fina ♥

welcome to my life handelsbanken

Det är alltså detta jag har pysslat med idag: bytt bank, planerat nytt företagskonto & flyttat om fonder. Välkommen in i mitt liv Handelsbanken, jag har längtat efter en dag med en stabilare bank. Ni är så oändligt välkommna : )

 

Efter två år med ett exkex som verkligen har alla sina papper i olika pärmar, så har även jag börjat med detsamma. Ordning & Reda är det som gäller ! ♥


inbokningar

Nyss hemkommen från tandläkaren, utan hål & med massa beröm. Strax väntas ett bankmöte med rara Therze, men innan det blir det soffsökning med allra käraste papi. Later ♥



 


totaldött

Sitter på jobbet och har i skrivandes stund lunch/middag/fika. Kalla det vad det kallas vill. För mig är det iallalfall en stund att hälla i sig litervis med obo'y intense  [stavning?] samt powerking. Kanske inte det bästa för kropp & själ, men det bästa för att får lite liv i min ack så totalkvaddade hjärna. Later ♥



Fredagsmyyys

Tidigt imorse åkte jag till min mor & far och hade möte med min revisor. Pratade inte bara om mitt företag, utan även olika ränteprocenter till höger och vänster. Efter det har jag ringt runt till alla olika banker i stan, för att få den bästa utgångsläget för köpet av min lägenhet.


Kvällen har bestått av fotografpratande & planerande samt firande av min älskade far, då jag jobbar sent på söndag & inte kan fira honom då. Grattis älskade ♥ Så med massor av tårta i magen , så har jag nu planerat en date med John Blund. God natt.

Snusk-dongel

Eftersom att mitt Internet ej har fungerat korrekt så lägger jag upp bilden som är tagen innan jag knallade till jobbet, nu istället. Utan min kära morgonrock och med lite mer anständiga kläder på mig, såklart! Lämnade även de där tillsynes, röda albino ögonen hemma ; )

 

Blev erbjuden en ’’låne-dongel’’ (hur fräscht låter ordet dongel egentligen?)  på Telia, så att jag har tillgång till Internet även när mitt mobila bredband är på lagning. Underbart!

 

Nu ska jag mysa med film & satsumas . Later ♥


Bostadsrätt

Hej ! Mitt internet ligger totalt nere. Så sitter skriver från mobilen för tillfället :) imorgon blir jag ägare till en mysig lägenhet mitt i centrala stan. Can't wait !

kladdkaka , lussebullar & glögg.


Min fina mami erjöd lunch på restaurang tidigare i dag, men tackade vänligt men bestämt nej. Istället ska jag, syster & mami fika hos våra föräldrar ikväll istället. Det bjuds på kladdkaka, lussebullar & glögg.

 

Nu är det jul igen, nu är det jul igen..


en stund för mig själv


Vaniljyoghurt med färska hallon och kaneldoppade nötter, en tom och tyst villa gör denna morgonstund fantastisk. En tid för mig själv att andas, utan barnskrik , ringande telefoner till höger & vänster och en hund som skäller.

 

Precis vad jag behöver en dag som denna, efter en slitsam jobbarhelg. Underbart. ♥


RSS 2.0