don't look back

Foto: Camilla Blomberg

Bostadsrätten i stans centrum är min, så även det nya vackra jobbet i stan. Härliga kollegor, en vacker familj , fina vänner och en vinter som snart är på intåg. Mitt liv är färgstarkt och jag önskar att jag fick stanna i all denna lycka som jag känner just nu, for ever and for always ♥

natti


Trots en dos med gerimax samt en vitamin slurk är jag trött som en skrutt, så från och med nu kastar jag in handduken & tar mig en blund. God natt

on my way


En liten tjuvkik på vad jag & några andra tjejor pysslade med i går kväll : ) Nu bär det av till mitt ack så oglamorösa jobb. Skriver förhoppningsvis när jag kommer hem, om jag inte somnar det första jag gör. Tjing!

Fredag

Jag kanske inte är världens mest produktiva på denna blogg, men för tillfället händer det mycket saker i mitt liv som jag sätter högre prioritet på. Åkte till R igår, så nu har jag  s e m e s t e r  i fyra dagar. Älskvärt! : )

Blev även erbjuden ett nytt jobb igår, på en salong i stan. Satt och toklog under hela röstmedelandet, vilken kvinna!
Hon lät öppenhjärtad, glad och enormt harmonisk. Men ingenting är bestämt ännu, så det är lite hemlighetsfullt tills jag har ringt.

Mina första spetsiga naglar jag någonsin gjort, : )

Blue

Är kanske världens segaste på att uppdatera här, men här kommer iallafall en bild på Linda A från umemodellen som Andreas G fotade under Hellnäs. Tycker de båda har gjort ett riktigt bra jobb. Tummen upp hörrni : )

Modell: Linda A
Fotograf: Andreas G
Make up: Moi

RSS 2.0